JEGYVÁSÁRLÁS

JEGYÁRAK
0 éves kortól jegy váltása mindenki számára kötelező.

A bábszínházi előadások és gyermekkoncertek 3 éves kortól ajánlottak.

Legkisebbek mozija: 900 Ft Nefelejcs Bábszínház, Fabula Bábszínház: 1600 Ft

Koncertek (Gryllus Vilmos, Kaláka, Kolompos, Rutkai Bori Band):  2300 Ft

A Puskin Mozi általános kedvezményei ezen előadásokra nem érvényesek.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében

Szép kártya – Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya – Szabadidő-rekreáció alszámla: Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

JEGYVÁSÁRLÁS INTERNETEN

1. A jegyvásárlási rendszerünket a www.artmozi.hu és a www.puskinmozi.hu oldalainkon érheti el.

2. Az oldalainkon keresse a moziműsort tartalmazó műsortáblát.

3. Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást, oly módon, hogy a kezdési időpontra kattint. Ezt követően kiválasztott előadás aktuális teremképe lesz látható.

4. Következő lépésként adja meg a vásárolni kívánt jegyek darabszámát, az oldal bal oldalán található gombok segítségével.

5. Majd válassza ki az Ön számára szimpatikus ülőhelye(ke)t. Az oldal jobb oldalán kirajzolt teremképen jelöletlen mezőkkel szemléltetjük a rendelkezésre álló szabad ülőhelyek elhelyezkedését és számát. Önnek egyetlen egérkattintással azt az ülőhelyet szükséges kijelölnie, amely választásának legszélső bal oldali eleme. Így rendszerünk a kattintásától balra kezdődően kijelöli az Ön által megadott darabszámú és elhelyezkedésű széket. Amennyiben a választásán módosítani kíván, kattintson a lehetőségek közül más az Ön számára szimpatikus ülőhelyre. A választást csak akkor tudja elfogadni rendszerünk, amennyiben azt a terem aktuális kihasználtsága lehetővé teszi. A kiválasztott ülőhelyeket sárga színnel jelölt mezők szemléltetik.

6. A vásárlás megkezdéséhez egy érvényes e-mail cím megadása szükséges, ahová rendszerünk a visszaigazolást kézbesítheti, majd kattintson a ”Vásárlás” gombra. A ”Vásárlás” gombra kattintás hatására rendszerünk kezdeményezi a kiválasztott jegyek bankkártyás fizetését, és átirányítja Önt partner bankunk (K/H Bank Zrt.) fizetési oldalára. A fizetéssel kapcsolatos további információk a Jogi tudnivalók – Internetes jegyvásárlás / Felhasználási feltételek bekezdésében találhatóak.

7. A megnyitott banki oldalon töltse ki a fizetési megbízást, melyet a ”Fizetem” gomb használatával hagyhat jóvá. Ezt követően várja meg a bank válaszát, majd kattintson a ”Vissza a bolti alkalmazáshoz” linkre. A bank válaszának megfelelően rendszerünk tájékoztatja Önt a jegyátvétel módjáról, sikertelenség esetén annak okáról. A vásárlás eredményéről rendszerünk a megadott email címre értesítő levelet küld.